Menu
  • Millefeuille van kaas met Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel kaas

Millefeuille van kaas

met Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel kaas

  • Verwarm de oven voor op 185°C.
  • Snijd de paddenstoelen en de sjalotten fijn en bak ze in een nootje boter.
  • Kruid af met peper en zout en laat afkoelen.
  • Snijd het bladerdeeg in rechthoekige stukken.
  • Smeer op elk lapje het paddenstoelenmengsel.
  • Leg daarop een sneetje kaas en dan beleg naar keuze.
  • Smeer er ten slotte het mengsel van bieslook en roomkaas op.
  • Rol dicht en bestrijk met het eierdooier-melkmengsel.
  • Bestrooi eventueel met zaden : pompoenzaad, sesamzaad, chiazaad, maanzaad,…
  • Bak 25 minuten op 185°C.

Ingrediënten
voor personen
250.0 units.2 champignons
4.0 sjalotten
1.0 units.0 vel bladerdeeg, 60x40 cm
6.0 units.0 Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
6.0 units.0 vleesbeleg naar keuze of tofu
2.0 units.1 verse roomkaas, gemengd met gedroogde of verse bieslook
1.0 units.0 eierdooier, gemengd met een scheut melk
Rating
3,0/5 (217 stemmen)