Verwarm de oven voor op 200°C.Spreid de vierkanten van bladerdeeg uit. Bestrooi ze met komijn en druk
de zaden voorzichtig in het deeg.Leg op elk half vierkant een driehoek gouda en laat voldoende rand over
om het deeg toe te vouwen. Bestrijk de gouda met Luikse stroop. Bevochtig de
randen van het deeg met uw vinger, vouw het deeg toe (als een envelop) en duw
de randen goed dicht.Bestrijk met eigeel met behulp van een penseel. Bedek een ovenschotel
met bakpapier en leg er de bladerdeeggebakjes op.Laat gedurende 10 minuten bakken in de oven.
Ingrediënten voor
personen
4.0 units.0
driehoeken Gouda
4.0 units.0
vierkanten bladerdeeg
4.0 units.0
koffielepels Luikse stroop
komijn
1.0 units.0
eierdooier
Rating
★★★★★
3,0/5 (215 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.