Verwarm de oven voor op 210 °C. Was de aardappelen, droog ze af, doorprik de schil met een vork, verpak
ze in aluminiumfolie en zet ze 40 minuten in de oven.Laat ze afkoelen en maak ze vervolgens leeg met een lepel. Bewaar het
binnenste in een kom.
Meng er de kaasblokjes, de ham en de in stukjes gesneden gedroogde
tomaten doorheen, voeg een beetje zout toe (de kaas en de ham zijn reeds
gezouten) en breng verder op smaak naar keuze met de Espelettepeper. Meng de
ingrediënten goed en garneer de aardappelen met deze vulling. Zet het geheel
een twaalftal minuten in de oven (210 °C) totdat de kaas helemaal gesmolten is.
Ingrediënten voor
personen
4.0 units.0
dikke bloemende aardappelen
125.0 units.2
blokjes Gouda
75.0 units.2
blokjes Gandaham
espelettepeper
4.0 units.0
gedroogde tomaten
Rating
★★★★★
3,0/5 (230 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.