Snijd kaasstaafjes van dezelfde lengte als de plakjes rundvlees.
Prik een stukje Noord-Hollandse Gouda Belegen in de lengte op een houten prikker en met aan
elke zijde een plakje rundvlees. Meng de sojasaus en de honing. Breng deze
mengeling met een penseel aan op de spiesjes. Marineer ze minstens een halfuur
in een schotel met de rest van de mengeling. Laat wat olie opwarmen in een pan
en bak de spiesjes één minuut aan elke zijde. Serveer met een salade van witte
kool en sesam.
Ingrediënten voor
personen
16.0 units.0
plakjes rundscarpaccio
160.0 units.2
Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
8.0 units.0
houten stokjes
1.0 units.0
marinade
4.0 units.1
sojasaus
1.0 units.1
honing
Rating
★★★★★
3,0/5 (235 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.