Menu
  • Spinaziewrap met eitje Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & PALM Hop Select gecreëerd door Viki Geunes

Spinaziewrap met eitje Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & PALM Hop Select

gecreëerd door Viki Geunes

Was de jonge spinazie. Meng de mayonaise, honing en mosterd. Smaak hier de spinazie mee af. Strijk de wrap ermee in, beleg met dunne plakjes jonge kaas en rol deze strak op. Snij overlangs door en werk af met een spiegeleitje en de fijn gesneden pijpajuin.

De perfecte kaas&bier-combinatie omdat: Bij het bier komt de extra hoppe smaak zeer prominent naar buiten. Het is een rijk bier met mooie krokante toetsen, wat perfect past bij de Jonge romige Noord-Hollandse Gouda*. Deze kaas zorgt voor de basis in de creatie en het frisse van de spinazie. De pijpajuin geeft er een enorme vegetale boost aan.
Ingrediënten
voor personen
200.0 units.2 spinazie
200.0 units.2 Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
50.0 units.2 mosterd
100.0 units.2 mayonaise
20.0 units.2 honing
8.0 units.0 Pijpajuin
4.0 units.0 eieren
4.0 units.0 medium wrapvellen
Rating
3,0/5 (233 stemmen)