Crostini met rode biet en zwarte olijven Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & PALM Hop Select
gecreëerd door Viki Geunes
Bestrijk de toast met olijfolie en kruid met zeezout en rozemarijn.Plaats 8 min. in de oven op 150°C. Kook de rode biet ongeschild gaar in gezouten water met tijm en laurier. Laat afkoelen en snij de bietjes in grove stukken. Smaak nog extra af met olijfolie, geraspte schil van citroen en verdeel op de toast met de zwarte olijven. Beleg het geheel met dunne plakjes Belegen Noord-Hollandse Gouda* en plaats heel even onder de grill zodat de kaas net begint te smelten.De perfecte kaas&bier-combinatie omdat: De Belegen Noord-Hollandse Gouda * is hier het allesbindend element met de aardse smaken van de biet , het geroosterde van de toast en de mediterrane, mineraalachtige smaak van de olijf. De PALM Hop Select ondersteunt dit en zorgt voor het blijven aanscherpen van het smaakpalet.