Snijd de lapjes open aan de dikke kant, om ze zoals een
portefeuille open te kunnen leggen. Leg in elk lapje twee sneetjes bacon en een
sneetje Gouda. Vouw de lapjes weer dicht.
Leg in 3 aparte borden de bloem, het losgeklopt ei en het
paneermeel.
Omwikkel elk lapje eerst met bloem, dan met ei en ten
slotte met paneermeel. Bak de lapjes enkele minuten aan elke kant in een pan
met wat boter.
Serveer ze met bijvoorbeeld sperzieboontjes.
Ingrediënten voor
personen
4.0 units.0
kip- of kalkoenlapjes
8.0 units.0
sneetjes bacon
4.0 units.0
sneetjes Gouda
4.0 units.1
bloem
4.0 units.1
paneermeel
1.0 units.0
eieren
20.0 units.2
boter
Rating
★★★★★
3,0/5 (209 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.