Bak de kipreepjes in een pan met een beetje olie. Snijd
ondertussen de komkommer in plakjes en rasp de wortelen en de Gouda. Zodra de kipreepjes gaar zijn, neem je ze uit de pan en
verwarm je de wraps gedurende 1 minuut in de pan.
Leg vervolgens de wraps op een bord, smeer er een laagje
mayonaise op en beleg ze met kip, geraspte Gouda, geraspte wortelen, komkommerplakjes
en sojascheuten. Rol de wraps dicht en prik ze zo nodig vast met één of twee
tandenstokers. Eet je wraps warm of koud.
Ingrediënten voor
personen
4.0 units.0
wraplapjes/tortilla’s van tarwemeel
2.0 units.0
wortelen
150.0 units.2
Gouda
1.0 units.0
komkommer
8.0 units.0
kipfiletjes in reepjes
mayonaise
100.0 units.2
sojascheuten
Rating
★★★★★
3,0/5 (218 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.