Zet de paprika’s 25 minuten in een oven van 200°. Neem ze
uit de oven en laat ze 30 minuten afkoelen in zilverpapier. Daarna kun je
vanzelf de schil verwijderen.
Mix het paprikavlees met de look en voeg het Espelette pepertje
toe.
Zet dit in de koelkast.
Schaaf mooie schilfers van de Gouda.
Rooster je roggebroodsneden in een pan met een scheutje
olijfolie.
Neem de tapenade uit de koelkast, voeg wat olijfolie toe
en meng alles goed door elkaar om de tapenade lekker romig te maken.
Smeer de tapenade op de toasts en leg er om te eindigen
de Goudaschilfers op.
Ingrediënten voor
personen
4.0 units.0
dikke sneden roggebrood
3.0 units.0
rode paprika's
3.0 units.0
teentjes look
2.0 units.1
olijfolie
pikant Espelette pepertje
100.0 units.2
Gouda lentekaas
Rating
★★★★★
3,0/5 (212 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.