Neem een kom en meng hierin de bloem, de eieren, de olie
en de melk. Rasp de Gouda en doe deze samen met het bakpoeder en een
snufje zout bij de bereiding. Bak de cake 45 minuten tot een uur in de oven op 210°. Bak de speksneetjes in een pan. Snijd de cake in blokjes, rol elk blokje in een
speksneetje en steek dit op een tandenstokertje. Dien deze blokjes warm of koud
op.
Ingrediënten voor
personen
100.0 units.2
bloem
200.0 units.2
Gouda
3.0 units.0
eieren
1.5 units.5
melk
1.0 units.1
olie
1.0 units.0
zakje bakpoeder
komijn
12.0 units.0
sneetje spek
Rating
★★★★★
3,0/5 (221 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.