Menu
  • Frisse vlinderpasta gecreëerd door Christer Elfving
  • Frisse vlinderpasta gecreëerd door Christer Elfving

Frisse vlinderpasta

gecreëerd door Christer Elfving

  • Ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.
  • Hak de look fijn.
  • Kook de pasta beetgaar in gezouten water en laat uitlekken in een zeef. 
  • Zet ondertussen de kookpot terug op het vuur en giet er wat olijfolie in.
  • Fruit de look maximum 30 seconden in de olie en voeg de tomaten toe. Verwarm de tomaten nog 30 seconden.
  • Voeg de basilicum en kaas toe en roer alles goed om. Kruid met peper en eventueel wat zout. 
  • Voeg de pasta toe en serveer onmiddellijk.

Tip van de chef: een overschotje is heerlijk als pastasalade de volgende dag!

Ingrediënten
voor personen
500.0 units.2 vlinderpasta (farfalle)
7.0 tomaten
2.0 teentjes look
verse basilicum
6.0 units.1 Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel, geraspt
Rating
3,0/5 (216 stemmen)